jump to navigation

Chip & Dale Rescue Rangers mai 22, 2008

Posted by herculanekid in Chip'n Dale, Personaje de desene animate.
Tags: , , , , , , , ,
trackback

Chip&Dale

Chip ‘n Dale Rescue Rangers este un serial de desene animate produs de Walt Disney Television Animation si creat de Tad Stones si Alan Zaslove.

Eroii:

Chip este liderul de salvare jandarmi. Este modelat ca Indiana Jones, Chip poarta un Fedora si o jacheta de zbor şi utilizează în mod frecvent frânghia pentru a lasou sau pentru aface un leagan.  Chip tinde să fie serios,grav şi cu un puternic sentiment de responsabilitate, până la punctul că, uneori, el este acuzat de a nu  cunoaşte sau nu stie  să se distreze. El poate fi dominantşi de multe ori se termină prin cearta cu  Dale. . Vocea eroului este vocea lui Tress MacNeille.

Dale este imbracat intr-o camasa Hawaiana de culoare rosie si galbena ,care aminteste   de Thomas Magnum Magnum în PI. Deşi este dedicat muncii, el este un iubitor de distractii , este uneori iresponsabil  şi uita să se gândească înainte de a actiona. El îşi petrece timpul liber citind cărţi şi comic jucand jocuri video. Un cunoscator al bomboanelor  si un ”atacator al ciocolatei”  similar  cu  Monterey Jack’s ”atac la branza”.  El constata in mod frecvent ca este lovit pe cap de  Chip cand ii  spune sa faca ceva prostesc. Vocea este a lui  Corey Burton.

Reclame

Comentarii»

1. andreea - iulie 22, 2008

sunt fforte frumose desenele


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: